Harald Solfjeld

Leve en drøm – reise med vind

Innbundet

Forventes i salg 20. oktober. 

Harald Solfjelds eventyrlige og dramatiske jordomseiling varte i sju og et halvt år før reisen sluttet med et dramatisk forlis i Stillehavet. Harald var alene på havet da en heftig storm skadet båten slik at Harald måtte sende ut nødsignal.

Til alt hell ble han reddet. Nå forteller han historien om hvordan en drøm ble til en reise med vinden en distanse som tilsvarer to runder rundt ekvator.

Harald Solfjeld vokste opp i Tvedestrand, og siden guttedagene har han drømt om å seile langtur. Da han ble pensjonist i 2010, seilte han ut fra Tvedestrand med Ilanga – en 39 fot seilbåt av typen Jeanneau Sun Odyssey.

Målet med turen var å møte folk og oppleve andre kulturer, og reisen førte han mellom isflak både langs kysten av Grønland i nord og langs kysten av Patagonia i sør. Han seilte mellom palmeøyer i Stillehavet og i Karibien, og på kanaler tvers gjennom det Nord-Amerikanske kontinentet.

Harald Solfjeld forteller levende om steder og mennesker han har sett og møtt – mange av møtene med fremmede mennesker har blitt vennskap for livet.

kr 449,00

Tomt på lager

Varenummer: 978-82-8316-082-6 Kategorier: , , ,

Tilleggsinformasjon

Vekt 1.2 kg
Dimensjoner 21 × 27 × 4 cm
Forfatter

Innbinding

Utgitt år